در این پروانهها ورود سیال بصورت محوری و خروج آن بصورت ترکیب محوری و شعاعی است.
نوع کارکرد پمپ. برخی مدل های پمپ مانند مدل های سانتریفیوژ ارتباط مستقیمی با مواد خواهند داشت و به همین علت طول عمر کمتری خواهند داشت.
دوزینگ پمپ یا پمپ تزریق مواد شیمیایی که به مترینگ پمپ نیز شناخته شده می باشد، در صنایع مختلف و با اهداف متفاوت کاربرد زیادی دارد.
پمپ اسیدشویی صنعتی با توجه به نام آن بیشتر در صنایعی که سیالات آن حالت اسیدی و یا خورندگی دارند به کار برده میشود ولی به هرحال انتخاب آن باید با توجه به نوع سیال و فعالیت آن انجام شود .
در زمان اسمبلینگ ( ترجیح بر این است که این کار توسط افراد غیر متخصص انجام نشود ، همچنین این عمل گارانتی محصولاتی که شامل این شرایط میشوند را باطل خواهد کرد ) به لوله های خروجی و ورودی و عدم وجود نشتی در دستگاه بسیار دقت نمایید زیرا در صورتی که مواد خورنده به بیرون دستگاه راه پیدا کنند به پوسته ی گیربکس می تواند آسیب جدی برساند.
خرید پمپ اسیدی ایرانی بسیار به صرفه تر و کم قیمت تر از محصولات مشابه خارجی دست دوم می باشد.
پمپ های پلیمری سیالات خورنده و شیمیایی را انتقال می دهند. نبود نشتی در این پمپ ها بسیار حائز اهمیت می باشد. برای اطمینان بیشتر از نبود نشتی گاهی از پمپ های مگنتی استفاده می شود. هدف اصلی از طراحی پمپ های مگنتی حذف آب بند های مکانیکی و گرافیتی می باشد. محفظه یاتاقان در این پمپ ها از پوسته جدا بوده و عامل حرکت دوار پروانه نیروی الکترومغناطیس می باشد.
معمولا به خاطر ماهیت شستشو و عدم وجود اسید هایی با خورندگی بالا در این مدل ها میتوان از پمپ هایی با مکانیکال سیل های معمول استفاده نمود و نیازی به استفاده از سیل های وایتون ( قرمز ) نیست.
امروزه پمپ ضد اسید در انواع check here مختلفی تولید میشود که این مدلها دارای ویژگیها و کاربردهای بهخصوصی هستند.
پمپ ضد اسید
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت آبتین صنعت است.
محور: قسمتی است که پروانه به آن متصل است و نیروی مورد نیاز برای چرخش پروانه را از موتور منتقل میکند. این جزء باید به گونه ای ساخته شود که در برابر نیروهای وارده و اصطکاک مقاوم باشد و همچنین از مواد ضد خوردگی برای جلوگیری از آسیب های ناشی از مایعات اسیدی استفاده شود.
دیگر مشکلی که معمولا در این مورد پیش خواهد آمد کمبود و در مواقعی موجود نبودن کامل لوازم یدکی پمپ اسید شویی ایتالیایی می باشد .
پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.